Tuesday, March 30, 2010

Talking Milva





More undemanding time for us today. Went to the stable twice. I got an awful migrane this morning and went home again after feeding and fixing the stable. Still didn´t feel in the afternoon but wanted to spend some time with Milva anyway. She was talking alot today. Greeted me several big whinnies and continued to do so everytime I left to get something and came back she started to whinny again. Too funny!
Those pictures where taken feb.2009.

5 comments:

  1. Det är så härligt när de gnäggar på en :-)
    har oxå haft ont i huvudet sedan i söndags förstår inte vad det är som ligger på lur... en förkylning kanske. Fina bilder, krya på dig.
    kram

    ReplyDelete
  2. Det värmer i hela kroppen när de gnäggar på en! Så härligt!

    ReplyDelete
  3. Underbart när de "pratar", undrar om det är så att ston pratar mer eller om det var en slump att mitt sto gjorde det och denna pojke ännu så länge är tyst. Längtar efter att han ska humma och ha sig han också :)

    ReplyDelete
  4. tror helt bestæmmt att stona prata mer - som kvinnor ;)

    ReplyDelete
  5. Fast Panter är bra på att prata eller att hmmmm a kanske jag skulle säga :-) Fast vi har ju bara killar i vårat stall så där går det ju inte att jämföra, fast han var nog bäst på det i förra stallet med och där fanns det töser, fast lite speciella sådana :-)
    Glad Påsk :-)

    ReplyDelete